Torsdag

Hej hej!
Nu sitter jag hemma hos Chris, vi kom hit för en halvtimme sen. Ja, ska kolla på PLL strax.
Jag har inget att blogga om, eller jo.
Vi har nämligen (Pappa) köpt en hund, en blandras. Han heter Nisse, eller kanske Nils jag vet inte? Jag har inte träffat honom mer än 2 gånger.
 
Jag ska göra en tävling om en sak jag har köpt hihi :)
 
 
XOXO Em

Fotboll

Hej hej!
Nu sitter jag hemma, har precis ätit middag. Kom hem från fotbollen vid sju tiden, då jag skypa med Annisa som jag också gör nu. Inget att skriva om, ja jag hjälper Annisa med engelskan, pro haha ne. Men sen äter jag också lite B&J, gott mums. Ska nog kolla på  Pretty Little Liars, bästa serien ever.
 
Dagen har varit trevlig och solig.
Jätte vackra fiskar men ganska litet, det fanns massor. Sötvattens fiskar, saltvatten och tropiska fiskar i en mini "regnskog". Tog såklart bilder så ni ska kunna se!
XOXO Em
 
 

Goodmorgon!

 
Hej hej!
Nu sitter jag och har ganska brottom, jag ska till mina farmödrar. Vi skulle nog gå  på något museum eller något sånt. Det ska bli trevligt!
Jag ska nog bara göra det idag inte så mycket.
Drar till dom nu kanske gör något med någon ikväll kanske, ingen aning.
 
OXOX Em

Pretty little liars

Hej hej!
Nu blir det ock kolla 2 avsnitt på PLL, älska!
Om ni inte har sätt den så kolla nu!!
XOXO Em

Start

Hej hej käraste läsare!
Nu ska jag försöka börja blogga igen, jag säger inte att det kommer hålla men jag tycket det är as kul att blogga!
 
Nu är det såhär att jag har fått/köpt en ny dator idag! Vi skulle bara kolla på en så blev det att vi köpte en, hoppsan haha. :)
 
Dagen har sät ut som att först vaknade jag hos Chris (där vi sov) och gick upp tog bussen hem, stack till Annisa och där så fotade vi lite och snacka om ALLT. Ja det var jtte kul och trevligt, sen stack jag hem. Då direkt så åkte jag och min lillebror till Heron City och tog ut biljetterna till Sune i Grekland, jag ville se Skyfall men en gick inte för Anton så vi åt på MacDonalds, sen kom mamma då kollade vi på bion.
Jag ville kolla på en dator så vi gick in på Media Market och kikade så då hittade vi denna dator som jag är inne på nu, wiiihooo.
 
Puss&Kram
RSS 2.0